IRMCO FLUID

HÖGPRESTERANDE SMÖRJMEDEL FÖR PRESSNING OCH STANSNING

IRMCO FLUIDS® Högpresterande press och stansnings smörjmedel är oljefria alternativ för olje-baserade smörjmedel. Laboratoriumstester i kombination av produktionstester påvisar att IRMCO FLUIDS har möjlighet att ersätta klorparaffin baserade eller traditionella raka oljebaserade smörjmedel i svåra och krävande pressnings eller stansprocesser. Sedan 1914 har IRMCO och det globala nätverket av distributörer levererat innovativa oljefria smörjmedel till press/stans och till rörbockningsindustrin

Alla IRMCO FLUID produkter kan appliceras manuellt eller via ett spraysystem. Genom att använda ett spraysystem, tar du fram det yttersta av din produkt från IRMCO FLUIDS. Alla IRMCO FLUIDS oljefria smörjmedel blandas med lätthet med vatten. Vi rekommenderar att man blandar med de-mineraliserat vatten. Våra oljefria smörjmedel kan appliceras manuellt, men det optimala sättet är att applicera via ett automatiserat spraysystem eller ett MQL system. Genom att använda ett automatiserat smörjsystem får du bättre kontroll över smörjmönstret och därav bättre kvalité på dina produkter.

FÖRDELAR MED IRMCO FLUIDS
IRMCO FLUIDS ger dig som kund ett extremt skyddande och högpresterande smörjmedel som ska appliceras i en tunn film. Tack vare denna teknologi blir det mindre volym smörjmedel, mindre verktygsslitage och du blir mer kostnadseffektiv. Eftersom IRMCO FLUID inte innehåller olja blir även tvättprocessen enklare. I många fall kan du svetsa i produkten utan att tvätta först.

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att finna rätt produkt för din process.

Läs mer...